fbpx

БЛОГ

  • ...

  • Ако секој нов месец вашиот бизнис се бори за опстанок а вие продолжувате да се противите на инвестирање во маркетинг на вашиот бренд, маркетинг на вашите производи и услуги, најдобро ќе биде веднаш да го затворите вашиот бизнис. Професионалниот маркетинг може да се изведе само......

  • Дали сте знаеле дека 50% од новоотворените компании во Македонија се затвораат веднаш после првата година, 90% се затвораат после петтата година, додека пак само 10% опстануваат после петтата година. Половина од компаниите односно 5% од новоотворените компании кои ќе успеат да ја преминат петтата......

  • Прашајте ги децата, тие имаат најдобар одговор на ова прашање. Моето дете Марко откога наполни две години и започна да го осознава светот окулу себе, најнапред ги запомни симболите од логоата на марките од автомобилите, па мотивиран од нив започна да ги изговара и првите......

  • Генерирање на нови клиенти преку вашиот веб сајт не е возможно без редовна промоција на вашите производи услуги. Нaјкорисно е маркетинг содржините кои ги промовираат вашите производи и услуги најнапред да ги поставите на вашата веб страна а потоа истите тие да ги споделите на......

  • Доколку некогаш сте имате потреба од консултација со ИТ експерт во врска развивање на вашата идеја во реален дигитален бизнис? Сте се обиделе да консултирате компании, но не сте биле во можност да разберете што е тоа што тие ви го зборуваат? Тоа е многу......

  • Како модерниот изглед на вашата веб страна ги тера посетителите на вашата веб страна да извршат нарачка? Модерниот дизајн на вашата веб страна создава неприкосновен имиџ за вашиот бренд. Побудува интерес за производот кој се промовира што дополнително додава вредност на вашиот бренд. Создава потреба......

  • АНАЛИЗА Единствен начин тоа да го сторите е да следите дали вашата веб страна има посета, од каде доаѓа посетата, кој се производите односно услугите за кои посетителите се најмногу заинтересирани. Само преку анализата ќе можете како менаџер да донесете правилни заклучоци што е добро а......

  • Без исклучок, за секој бизнис е многу важно најнапред да ја добие а потоа да ја задржи “пол позицијата на гугл” Да биде меѓу првите четири линка на првата страна од гугл при пребарување на клучен збор или често употребувана фраза поврзана со услугите производите......

  • Сите ваши конкуренти веќе имаат бизнис вебсајт преку кој го промовираат нивниот бренд. Купувачите вообичајно го започнуваат нивното пребарување за производот / услугата за кои се заинтересирани на веб. Тие читаат коментари, препораки од луѓето кој што веќе нарачале изработка на веб страна или пак......