НИШТО НЕ Е ТОЛКУ СЛОЖЕНО ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБЈАСНИ СО ПРОСТИ ЗБОРОВИ
614
post-template-default,single,single-post,postid-614,single-format-standard,bridge-core-2.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.5.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

НИШТО НЕ Е ТОЛКУ СЛОЖЕНО ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБЈАСНИ СО ПРОСТИ ЗБОРОВИ

НИШТО НЕ Е ТОЛКУ СЛОЖЕНО ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБЈАСНИ СО ПРОСТИ ЗБОРОВИ

Доколку некогаш сте имате потреба од консултација со ИТ експерт во врска развивање на вашата идеја во реален дигитален бизнис? Сте се обиделе да консултирате компании, но не сте биле во можност да разберете што е тоа што тие ви го зборуваат? Тоа е многу честа пракса и верувајте дека не сте единствени со такво чувство.

Конкретно во ИТ светот голем дел од професионалците кон нивните клиенти се изразуваат на жаргон разбирлив само за нивното ИТ окружување. Од една страна тоа е разбирливо бидејќи вистинските професионалци постојано се ангажирани на краткорочни или долгорочни проекти. Од друга страна пак клиентите имаат потреба од комуникација која ќе биде прилагодена на нивното техничко знаење за дигиталниот свет, комуникација во која слободно ќе ги изнесуваат своите идеи без да бидат погрешно разбрани.

Тоа не е пракса во ИНСОФТ. Како пионери во дигиталниот маркетинг не го прифаќаме концептот “земи или остави”. Нашето извонредно искуство создадено на терен во комуникација со секоја позначајна компанија од нашава држава не носи чекор понапред во разбирање на клиентите. Ние сме професионалци кои што ќе ви одговараат на вашите прашања на разбирлив начин. Ние имаме разбирање дека не може секој се да знае за дигиталните алатки, нивното значење и употреба. Контактирајте не и се надеваме на успешна и долготрајна соработка.
автор. Дејан Лазаревски

[swab_author_bio]

Контакт овде

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.