fbpx

Изработка на веб страни за нотарски канцеларии

Почитувани Нотари,

Би сакале да ви ги понудиме нашите услуги во врска изработка на професионална веб страна, со дизајн специјално наменет за нотарски канцеларии.

Цените за дизајн изнесуваат од 500 до 1000 евра бруто. Понудата важи за нарачки до 27.12.2023

Поголемиот број на нотарски канцеларии од државава, веб страните ги имаат изработено во нашата компанија.  Исто така, голем дел на веб страни имаме изработено за нотарски канцеларии од соседството.

Имаме посебен сектор кој работи веб страни специјално наменети за правна дејност односно за адвокати, нотари, медијатори, извршители итн. Имаме успешна  соработка со судови за краткорочни проекти. Исто така имаме изработено целокупен систем за Министерство за Правда, така што барањата на клиентите од оваа дејност ни се добро познати.

Доколку сте заинтересирани за нарачка, можете да ги контактирате колегите на 076 787478 за да закажете термин во наша канцеларија за договарање на детали и потпишување на договор.

Тимот на Инсофт Дизајн

Public Notary - Design 1

Public Notary - Design 2

Public Notary - Design 3

Don

Don