fbpx

Наши услуги

Професионален веб дизајн

Дизајнирање на убави веб страни наменети за мали бизниси. Дизајнирање на ултра модерни напредни веб апликации. Дизајнирање на персонализирани веб страни според спецификација (дизајн по желба на клиентот).

Административни услуги

Подготовка на комплетна документација солгасно Закон за Заштита на Лични Податоци. Понуда на секаков друг вид на административни услуги.

Маркетинг на социјални мрежи

Социјален Маркетинг, креирање на содржински рекламен материјал и објавување на социјални бизнис профили (Facebook Instagram LinkedIn).

Судски преводи и стручни преводи

Вршиме судски преводи и стручни преводи на повеќе јазици, Англиски, Албански, Француски, Италијански, Германски, Бугарски и многу други јазици.

Хостинг за веб страни

Хостинг за едноставни веб страни и напредни веб апликации.  Kреирање на бизнис меилови според име на домен пр: info@company.mk manager@company.mk

SEO – Оптимизирање на веб страна

Оптимизирање на веб страна е постојан процес на подобрување на достапноста на веб страната на пребарувачките машини, (на Google) со цел постигнување на што подостапна веб страна.

Е-маил маркетинг

Креирање на индивидуални и групни промотивни меил понуди, правилно насочени до силно таргетирана публика, со висока веројатност за ефикасен повраток на инвестиција.

Веб Графички Дизајн

Графички дизајн за веб страна, Веб банер, Анимирана веб графика.

Лого Дизајн

Професионален процес на креирање на лого кое ќе го рефлектира вашиот бренд и целата ваша бизнис филозофија.

Графички Дизајн за Принт

Комплетно брендирање. Дизајн на визит карти, флаери, каталози, излози, брендирање на автомобили и многу други дизајн услуги.

Професионална Фотографија

Фотографирање на бизнис објекти за дигитална промоција, продукт фотографија, фотографија за социјални мрежи.

Веб Продавница

Комплетна изработка на веб продавници (со или без систем за наплата), обезбедена серверска околина за непречена функционалност.

Видео за веб

Снимање на бизнис објекти, бизнис процеси, хотели, апартмани и финална обработка со цел добивање кратка видео презентациона реклама која ќе може да постави на различни веб канали

Копирајтинг

Креирање на професионална текст маркетинг содржина која ќе биде насочена кон строго таргетирана публика составена од најзаинтересирани купувачи за понудените производи/услуги.

Консалтинг за Дигитален Маркетинг

Креирање на комплетна дигитална стратегија односно маркетинг план за вашата компанија. Оваа еднократна инвестиција ќе ви заштеди големи идни материјални трошоци.

Видео за ТВ

Снимање и финална обработка на видео материјали наменети за приказ на телевизиски медиуми. Креирање на видео/анимирани реклами наменети за приказ на ТВ медиуми.