fbpx

Контакт инфо

Контакт инфо

076 78 74 78  (достапен од 09:00 до 21:00 часот секој ден пон-нед)
Работно време од 09:00 до 16:00 часот

Се наоѓаме на три локации во град Скопје
Kанцеларија во Центар: ул. 1737 бр.32
Kанцеларија во Расадник: ул. Христо Татарчев бр.47И
Kанцеларија во Кисела Вода: ул. Марко Орешковиќ бр.65А

    Вашето Име *

    Телефон за контакт *

    Вашата меил адреса *

    Поставете прашање