fbpx

Како до целосна контрола над вашата веб страна

АНАЛИЗА

Единствен начин тоа да го сторите е да следите дали вашата веб страна има посета, од каде доаѓа посетата, кој се производите односно услугите за кои посетителите се најмногу заинтересирани. Само преку анализата ќе можете како менаџер да донесете правилни заклучоци што е добро а што треба да се смени на веб страната.

 

автор. Дејан Лазаревски

Dejan Lazarevski

Dejan Lazarevski

Веб Дизајнер и Основач на Инсофт Дизајн

Професионален Интернет Маркетер, Веб Дизајнер, Графички Дизајнер, 14 годишно искуство во дејноста. Супериорни вештини: Wordpress, UI/UX Дизајн, SEO Оптимизација за подобар ранг на Google. Завршено високо образование Економија и Маркетинг. Сертифициран Адобе Специјалист со престижно владеење на сите адобе програми.