fbpx

Старт

200 евра

Стандарден дизајн
Хостинг
Домен
Рок на изработка 5 дена

Буџет

400 евра

Професионален дизајн
Хостинг
Домен
Маркетинг промоција на новата веб страна
Рок на изработка 10 дена

Про

600 евра

Професионален дизајн (напреден процес)
Хостинг
Домен
Маркетинг промоција на новата веб страна
Рок на изработка 15 дена

Потпишан договор

За 100% сигурна нарачка

Со секоја нарачка во една од нашите простории се организира краток состанок со клиент. На состанокот се договара дизајн и спецификации, а потоа се потпишува заверен договор, во кој е определен дизајн. Договорот ги вкллучува сите договорени спецификации окулу нарачаната веб страна. На овој начин, нарачателот е комплетно сигурен дека во договорениот рок ќе добие дизајн на веб страна согласно договорот.

КАСТМ

100% кастумизирана веб страна

цена од 1000 евра па нагоре