fbpx
 • Старт

  • Стандарден дизајн – клиентот избира еден од понудени 3 дефинирани дизајни
  • Мени линкови 4 – (почетна, за нас, фото галерија, контакт)
  • Еднојазичен вебсајт (јазик по избор на клиент: MK или AL или EN)
  • Фотографии 10 (професионална обработка и прилагодување на дизајн)
  • Текст (1 страна)
  • Поставување на лого, контакт информации, локациона мапа, линкови до социјални мрежи, работно време
  • Бесплатен хостинг (1 година) – специјално наменет за овој тип на веб страна
  • Бесплатен домен (1 година) со екстензија по ваш избор ( .com , .mk , .com.mk , edu.mk , .org.mk , .net.mk )
  • Бизнис меил адреси – понуда на една или повеќе меил адреси со вкупен простор од 1000 мегабајти, бројот на креираните меил сандачиња може да биде еден или повеќе зависно од потребите на клиентот. 1000 мегабајти простор изнесува вкупниот капацитет на сите меил сандачиња пресметано збирно, пример: доколку клиентот има потреба од 1 меил добива 1 меил сандаче со вкупен капацитет 1000 мегабајти простор, доколку клиентот има потреба од 2 меила добива 2 меил сандачиња со по 500 мегабајти капацитет, доколку клиентот има потреба од 5 меила добива 5 меил сандачиња со по 200 мегабајти капацитет.
  • Рок на изработка 5 работни дена
  • Пред секоја изработка се потпишува договор во кој е вклучено се што е наведено овде и го сочинува овој пакет
  • Нарачка се врши со уплата на профактура согласно претходно потпишан и заверен договор
  • Со секоја нарачка следува!

  • Бесплатна маркетинг промоција на новокреираната веб страна на познат бизнис каталог www.makmedia.mk кој е составен од 28000 домашни компании, има редовна месечна посетеност од вкупно 22000 уникатни посети.  Нарачателот добива бесплатен премиум маркетинг простор за позиционирање на негов маркетинг банер на насловна страна на промотивен бизнис портал на кои рекламираат повеќе од 500 компании (во траење од 12 месеци каде добива линкување до неговата новокреираната веб страна) види пример
  • Бесплатна маркетинг промоција на социјални мрежи на новокреираната веб страна преку B2B платформата на МакМедиа, пред 10000 следачи (претприемачи), најголем дел од следачите на МакМедиа се сопственици на бизниси, 70 споделувања во текот на годината.
  • Бесплатна емаил маркетинг промоција на новокреираната веб страна преку вклучување во редовна промотивна меил кампања (12 пати во годината) која што редовно се испраќа до 100000 меилови (од компани и физички лица). Една промотивна кампања е составена од окулу 10 компании кои се излистани една под друга, каде се рекламира компанија или производ/услуга од компанијата. види пример
  • Одобрување на попуст од 30 евра доколку клиентот, пред изработката, за назив на веб страна избере веб адреса со наставка .come.mk пример www.company.come.mk
  • Одобрување на попуст од 50 евра, 25 евра попуст доколку клиентот веќе поседува свое домен име за кое самостојно врши редовна уплата за закуп и 25 евра попуст доколку на својот домен има постоечка веб страна од која ќе се превземе и употреби истиот текст за изработка на новата веб страна
  • Гаранција за функционалност на веб страна 10 години – доколку веб страната се хостира на наши безбедни веб сервери
  • Редовно абдејтирање на код со цел задржување на иницијалната функционалост на веб страната
  • Почитуваење на договорот – Доколку клиентот, во текот на изработката или пак по комплетирање на веб страната, од нашата компанија побара дополнителен ангажман кој никаде во понудата не е наведен, таквото барање претставува дополнителна работа и дополнителни трошоци за нашата компанија, а за дополнително ангажирање на наши ресурси клиентот дополнително плаќа

 • Цена

  • Цена: 200 евра (бруто) еднократно се плаќа за дизајн на веб страна
  • По истекот на бесплатните 12 месеци, вкупните трошоци за хостинг, домен, емаил, одржување на код, маркетинг промоција на веб страна – ќе изнесуваат само 50 евра (бруто).