fbpx
Pravna regulativa za sodrzini na veb strana

Законска регулатива окулу содржини на веб

Како сопственик на веб сајт, дали некогаш сте се запрашале окулу законска регулатива на веб, што е препорачливо, што е законски облигационо, што не е препорачливо а што е противзаконски да биде поставено на вашиот веб сајт. Може да закажете термин за консалтинг совети на нашите телефонски броеви.

Pravna regulativa za sodrzini na veb strana
Dejan Lazarevski

Dejan Lazarevski

Веб Дизајнер и Основач на Инсофт Дизајн

Професионален Интернет Маркетер, Веб Дизајнер, Графички Дизајнер, 14 годишно искуство во дејноста. Супериорни вештини: Wordpress, UI/UX Дизајн, SEO Оптимизација за подобар ранг на Google. Завршено високо образование Економија и Маркетинг. Сертифициран Адобе Специјалист со престижно владеење на сите адобе програми.